Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.

Ettevaatusabinõud jahutustorni mootori valimiseks

Vabastusaeg: 2020-09-08 09:50:56  Löögid: 6

Jahutustorni mootor on jahutustorni jaoks spetsiaalne mootor.Sellel on suur roll jahutustorni töös. See on väga tähtis.Jahutustorni mootor töötab pikka aega kõrgel temperatuuril ja niiskes keskkonnas.Selleks et tagada jahutustorni normaalne toimimine, on jahutustorni mootor. Nõuded on suhteliselt kõrged.

58.jpg

(1) Jahutustorni mootor võtab üldiselt töökeskkonna iseärasuse tõttu täielikult suletud konstruktsiooni ja mootori kest kasutab tugevdatud soojuse hajumise struktuuri.Mootorratta liitekoha korrosioonivastane klass spetsiaalses kõrge temperatuuri ja kõrge korrosiooni keskkonnas on IP56 ja mootori isolatsiooni klass on F ja B temperatuuri tõus!Mõnel jahutustorni mootoril on sisseehitatud jahutusventilaatorid.Eeldusel, et üldiselt vastab eespool nimetatud nõuetele, tuleb märkida, et mootorit, millel on sundjahutusventilaator, on väga lihtne roostetada niiskes ja kõrgel temperatuuril jahutustorni keskkonnas.Kui jahutusventilaator on kahjustunud, väheneb mootori üldine jahutusvõimsus, mis vähendab mootori tööefektiivsust. See omakorda vähendab mootori tööomadusi.Seepärast tuleks vastuvoolu jahutustornide puhul kasutada kõigepealt ilma jahutusventilaatoriteta mootoreid.Kui jahutustorni mootor on paigaldatud väljaspool jahutustorni ventilaatorit, on täiendav kaitsev abimeede tavaliselt selec&35;116;d, et kaitsta jahutustorni mootorit ilmastiku eest.Kuna see on paigaldatud väljaspool jahutustorni, siis ei ole mootori töökeskkond nii niiske ja kõrge kui jahutustorni sees.See on usaldusväärsem kasutada mootor koos sunnitud jahutusventilaator.Sellisel juhul ei ole jahutusventilaatorit lihtne roostetada, parandades sellega jahutustorni mootori soojuse hajumist ja parandades töö tõhusust!

62.jpg

(2) Kui kasutatakse jahutustorni mootorit, siis tuleb tähelepanu pöörata mootori töökeskkonna kõrgusele.Kõrgkõrgusel asuvates piirkondades asuvad jahutustornid peavad olema varustatud kõrge kõrgusega mootoritega.Üldjahutustorni mootori kõrgus ei tohiks ületada 1000 meetrit.Seepärast vajavad sellest kõrgusest kõrgemad mootorid lisavõimalusi.

(3) Keemia-, toidu- ja naftakompaniidel on ka kõrged nõuded mootori plahvatuskindlate kvaliteediklasside ja söövitavate gaaside kohta, mis on tingitud kõrgest temperatuurist, kõrgest rõhust ja kõrgest korrosioonist töökeskkonnast; seetõttu tuleb neid mootori valimisel koos arvesse võtta.

未标题-1.jpg


Eelmine: Ról craein túir fuaraithe

Järgmine: Réamhchúraimí chun túr fuarai...